CATALUNYA I ELS SEUS RECURSOS PESQUERS: INNOVACIÓ, SOSTENIBILITAT I CONSUM DE PROXIMITAT - VIIIè Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum responsable,

Públic al qual s'adreça: 
Tot el públic
dilluns
19
09:00h
Juny 2023
Data de finalització: dilluns, 19/06/2023 - 12:00

Benvolgut, benvolguda,

Ens plau convidar-te a la jornada CATALUNYA I ELS SEUS RECURSOS PESQUERS: INNOVACIÓ, SOSTENIBILITAT I CONSUM DE PROXIMITAT - VIIIè Cicle de Conferències sobre Alimentació, Salut i Consum responsable, que se celebrarà el 19 de juny de 2023, a les 9.00h a l’Espai del Peix, Museu de la Pesca (Palamós).

Amb la finalitat de crear un espai de relació entre tots els agents innovadors que participen en la cadena de valor del sector pesquer, des de la producció a la comercialització pesquera i aqüícola, el Campus Alimentació i Gastronomia de la UdG, la Càtedra d’Estudis Marítims de la UdG i la Unió de Consumidors de Catalunya organitzen la jornada CATALUNYA I ELS SEUS RECURSOS PESQUERS: INNOVACIÓ, SOSTENIBILITAT I CONSUM DE PROXIMITAT. Aquesta jornada és una oportunitat per unir investigadors i professionals amb entitats del sector pesquer, empreses, administració pública i altres entitats, per incentivar la col·laboració entre ells amb l’objectiu d’esperonar el desenvolupament de noves solucions per les necessitats i reptes del sector basades en la recerca i la innovació. La Sra. Elisabet Sanchez Sala, directora dels Serveis Territorials de Girona del Departament d’Acció Climàtica i Alimentació i Agenda Rural, Generalitat de Catalunya farà la cloenda de la jornada.

Et pots inscriure a la jornada a través d’aquest enllaç: https://innovagirona.auth.nectios.com/innovagirona . Per a formalitzar la inscripció cal donar-se d’alta a la plataforma de registre InnovaGirona i posteriorment realitzar la inscripció a la jornada seleccionant “Assistir”

972 49 94 99 | campus.alimentacio@udg.edu || 93 454 67 76 | comunicacio@consumidors.org

Fundació Girona Regió del Coneixement - Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona - Edifici Jaume Casademont - C/ Pic de Peguera, 15 - La Creueta - 17003 Girona

Unió de Consumidors de Catalunya-UCC - Rambla Sta. Mònica 10, baixos - 08002 Barcelona - www.consumidors.org

1
Etiquetes:
Conferència
1
Categories:
General