Exposició Consum Conscient

Consum Conscient és una exposició itinerant de la Diputació de Barcelona que s'acaba d'inaugurar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat al Parc Esportiu del Llobregat, av. Del Baix Llobregat, s/n. de Cornellà de Llobregat.

Es tracta d'una exposició adreçada al públic juvenil, dissenyada amb tècniques de gamificació, per la qual cosa es pretén que els joves aprenguin mitjançant una experiència lúdica. Per això està constituïda per una part física que s'esdevé el taulell de joc, i una aplicació, allotjada en una plataforma de la Diputació, que dona les instruccions i controla el joc. S'hi entra escanejant un codi QR o utilitzant directament un enllaç.

El joc planteja una sèrie de reptes que s'han d'assolir amb l'ajut d'uns recursos que també cal aconseguir mentre es juga.

L’exposició romandrà al vestíbul del Parc Esportiu fins el 14 de desembre, des de les 7 del matí fins a les 22 hores i en els propers dies els ajuntaments podran fer la sol·licitud per a la seva cessió durant el 2023.

Nota de premsa de la inauguració