blog de cebrianpd

Com fer una reclamació a un taller de reparació de vehicles

Quan ens lliuren el cotxe o la moto després del seu pas pel taller, tenim dret a una garantia sobre la reparació de tres mesos o de 2.000 quilòmetres recorreguts, sempre que no fem manipulacions posteriors pel nostre compte o a altres tallers. Si en aquest període sorgeix qualsevol incidència i cal reclamar al taller, és recomanable seguir aquests passos:

Pas 1: No deixar-ho per més endavant

Les reclamacions s’han de formular en el termini màxim de dos mesos des del lliurament del vehicle o de la finalització de la garantia.

Com fer una reclamació a una entitat financera

Entre les reclamacions més freqüents a les oficines locals de consum es troben els conflictes amb bancs i altres entitats financeres. Problemes amb les hipoteques, clàusules poc clares en crèdits al consum, comissions elevades i fraus amb targetes i banca electrònica, lideren les reclamacions.

El procediment que cal seguir per tramitar una reclamació en l’àmbit bancari és diferent del de les reclamacions generals de consum. Si apareix qualsevol incidència i cal reclamar al banc, és recomanable seguir aquests passos: