Avís: Ja us podeu descarregar els elements comunicatius de la campanya del Dia del Consumidor 2021

Aquest any la campanya commemorativa del Dia Mundial del Consumidor de la XLC té per lema "Evita fraus en les compres a Internet", i com de costum, està adreçada a la ciutadania.

Es tracta d'una campanya continuista de la de l'any anterior, que se centrava en el comerç electrònic i s'amplia amb consells a tenir en compte a l'hora de comprar un producte o contractar un servei digitalment. El motiu d'haver decidit seguir tractant el tema ha estat motivat pel continu augment en el nombre d'usuaris i de les reclamacions en aquesta modalitat comercial. 

La campanya s'ha enfocat en informar a la ciutadania sobre aspectes de les transaccions, tant pel funcionament com pels riscos, per evitar que els usuaris del comerç en línia pateixin algun problema o fins i tot esdevinguin víctimes del frau digital. La informació és, sens dubte, la millor prevenció enfront aquestes possibles problemàtiques.

La campanya consta de diferents elements comunicatius per incorporar en les xarxes socials i que podeu descarregar-vos des de la  pàgina web de Consum Diba