AVÍS: Ja us podeu descarregar els elements comunicatius de la campanya del Dia Mundial del Consumidor 2023

Enguany, la campanya impulsada per l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social té el lema Serveis Públics Municipals de Consum a l’abast de tothom i incidirà en la importància que els materials de difusió que utilitzen els serveis públics municipals de consum siguin accessibles, facilitant que estiguin a l'abast de tothom. Per això la campanya utilitza sistemes de lectura fàcil i adapta les formes de comunicació a les necessitats dels col·lectius amb capacitats cognitives i funcionals diverses.

Per tal de que pugueu participar activament en la campanya i personalitzar els materials trobareu un conjunt de productes de difusió com ara cartells, imatges optimitzades per twitter, instagram i facebook i un tríptic informatiu editat en diversos formats: lectura fàcil, llenguatge Braille i llenguatge de signes, en la pàgina web Dia del Consumidor

La campanya es desenvoluparà entre el 13 i el 21 de març, principalment a xarxes socials.