NOU NÚMERO DE LA REVISTA CONSUMIDORS.ORG - DIGITALITZATS (Núm. 17)

Arriba el nou número de la revista CONSUMIDORS.ORG - DIGITALITZATS (Núm. 17)
El món digital ha transformat la manera en la que ens interrelacionem les persones, no només entre nosaltres a través de les xarxes socials, la realitat virtual, la intel·ligència artificial, entre d’altres, sinó també amb l’Administració Pública i el sector empresarial havent ja esdevingut una societat digital.
Amb aquest número de la revista Consumidors.org posem abordem la digitalització com un sistema que permet agilitzar les relacions humanes i la seva interacció amb les empreses i l’administració. Tanmateix, la digitalització també pot esdevenir un inconvenient afavorint la temuda bretxa digital. Amb el reportatge de la Sra. Ester Manzano Peláez, Directora General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat, els lectors coneixeran de primera mà com l’administració catalana afronta el repte de la digitalització sense deixar-se a ningú enrere. També fem una breu aproximació a la Intel·ligència Artificial que està sent el principal revulsiu tecnològic del moment modificant per sempre la manera en la que ens interrelacionem digitalment.
Les llums i les ombres del món digital no són tant evidents com semblen i la complexitat i rapidesa de la digitalització en dificulta la regulació que, com acostuma a passar, arribar més tard del que seria necessari.
LLEGEIX-LA AQUÍ: https://consumidors.org/revista/
1
Categories:
General