Les cancel·lacions de vols aniran a la via administrativa

Recollim en aquesta entrada la notícia que publica La Vanguardia en la seva edició de 28 d’abril. El diari informa que el Govern d’Espanya prepara una modificació legal perquè les reclamacions dels consumidors a les aerolínies es dirimeixin per la via administrativa en lloc de a través dels jutjats mercantils, tal com passa ara i derivar-los a l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA).

La nova llei descongestionarà uns ja molt saturats jutjats mercantils en un moment en què s'espera una allau de concursos de creditors d'empreses i de persones a causa de la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19.

https://www.lavanguardia.com/economia/20200428/48772534549/reclamaciones-aereas-cancelaciones-vuelos-coronavirus.html

1
Temes:
Transport
1
Categories:
General